Skip to Content

A te barátod

Amikor tegnap írtam Neked, arra gondoltam, hogy látnod kell, mennyire csodálatos, hogy ezt a tanévet be tudtuk fejezni! Végigvittük, pedig a felénél elvágták a forrásokat. De Téged, Titeket, a mi Palánta-Támogatóinkat, nem tudtak elvágni tőlünk. És most itt van még egy bizonyságtétel. Nem tudom nem elküldeni. Mert ilyenek a gyerekek. Teljesen nyitott szívűek, éhezik és szomjúhozzák az igazságot, várják a Megváltó szeretetét – és mi adhatjuk tovább nekik. Te is, én is, gyermek-lélek-mentőink is, az iskolákban. És a gyerekek annyira hálásak… nem szabad a bizalmukat megrabolnunk! Ha várnak – menni kell hozzájuk!

A barátod…
Miközben tartottam az egyik elsős osztálynak a foglalkozást, éppen a színezésnél tartottunk, odabújik hozzám az egyik kisfiú. Ő, amúgy, egy kicsit beszédhibás, és sokszor úgy tűnik, mint aki egyáltalán nem figyel, mert minden más érdekli. De ez csak a látszat.
Most odabújik hozzám, és ezt mondja nekem: „Csilla néni, a barátod azt mondta – mutatja a két összekulcsolt kezét –, hogy láthatatlan bilincs van a kezünkön…” (és itt elmondja az egész üzenetet, amit Annamari adott át a gyerekeknek a húsvéti bábdarab végén!).
Miután az egész üzenetet elmondja, saját szavaival, összefoglalásként így szól:
„És, én most már tudom, hogyan szabadulhatok meg a bilincstől, és meg is tettem, és ha valamit nem jól csinálok, tudom, hogy mit kell tennem. Köszönöm, hogy tetszik velem foglakozni és tanítani engem.”

Te tudnád azt mondani, hogy „itt most vége, többé nem megyünk az iskolákba Palánta foglalkozásokat tartani, mindenki megértheti, nincs rá fedezetünk”… Te tudnád ezt mondani? Mert én nem. Csak annyit, hogy: „Uram, Te látod. Te látod, Te látod, tudom, hogy nem engeded meg, köszönöm, hogy elküldöd szabadításodat, köszönöm, hogy kirendeled a Tiéid által azt, ami szükséges, Te tudod, hol vannak a források, köszönöm, hogy Te mindent látsz, és megcselekszed, amit csak Te tudsz megtenni!”

Én ennyit mondok. És ezt leírom Neked.

Kérlek, ha még nem vagy 5x2-es szövetséges partnerünk, kapcsolódj be ebbe a láthatatlan hadseregbe, amitől nem tud elvágni az Ellenség (az ördög) sem. Ha már 5x2-esként állsz mellettünk, kérlek, nyerj meg valakit, vagy egy imakört, vagy két-három családot, hogy akár együtt is, de legyenek ők is 5x2-esek, hogy ne kelljen feladnunk ezt a csodálatos munkát! EGYÜTT minden lehetséges. Tudom, hogy EGYÜTT meglátjuk a CSODÁT!

Most június eleje van, és CSODA szükséges ahhoz, hogy ebben a hónapban is előálljon a Palánta-fedezet. TE IS RÉSZESE VAGY ENNEK A CSODÁNAK. KÖSZÖNÖM NEKED, KEDVES TESTVÉREM!

Szeretettel: dr. Kováts György.

Így tudod eljuttatni támogatásodat:

Bankszámlaszám:10400205-02010397-00000000

PayPal

Így támogathatsz minket rendszeresen: 5x2 Gyermek-Lélek-Mentő

Köszönjük!


 hir | by Dr. Radut