Skip to Content

Ami majdnem természetes

Egyáltalán nem „természetes” – de annyira benne vagyunk, hogy majdnem természetesnek fogadjuk el!

 

Munkatársam, Petra így mesélte:

A Palántás bibliaórákon sokszor szóba kerülnek a gyerekek problémái: egészségügyi- (saját betegség, rosszullét vagy családtagjai, barátai közötti betegség), és családi problémák. A foglalkozásokon együtt imádkozunk ezekért a dolgokért, a gyermekek is imádkoznak saját szavaikkal.
Amikor a következő órán beszámolnak arról, mi történt a legutóbbi találkozásunk óta, sokszor elmesélik, hogyan hallgatta meg Isten az imádságukat.

Köszönjük a Te imádságaidat is, értünk, kedves Palánta-Olvasónk, támogatónk!

Ezt pedig Annamari, másik munkatársam írta Neked, Nektek:

Kedves Támogatók!
Köszönök minden áldást, melyet Rajtatok keresztül kapok az Úrtól. Minden alkalom, minden perc, amit a szolgálatomban tölthetek, és vihetem az Evangéliumot a gyerekeknek, a hűséges támogatásotoknak köszönhető. Legyetek áldottak!

Ez így van! Ámen. dr. Kováts György

2012-től akkor tudunk tovább haladni, ha meg lesznek a kormányzattól független forrásaink.

Ehhez kértünk az Úrtól 1000 új 5x2-es szövetségi partnert, őszre. Idáig már 45-en kötelezték el magukat.

Ez azt jelenti, hogy még 955 lehetőség áll fenn.

 

(Az 5x2-es támogatóink havonta 10ezer, vagy 5ezer, vagy 2ezer forinttal, rendszeresen ott állnak a Palánta mellett. Lehetnek imacsoportok, gyülekezetek, családok, munkatársak is, csapatban is, 5x2-es támogatók. A támogatást egyenesen a gyermek-lélek-mentésre fordítjuk. Ez egy biztos befektetés! A menny felé, a gyermekek – a jövő – felé, hazánk felé, és önmagad élete számára is: biztosan tudhatod, hogy ez a pénz, amit így befektettél, már nem fog elveszni, nem lesz értéktelenné, nem vehetik el tőled, ez biztos helyre került!)

Köszönöm bátorságod, odaszánásod, és a menny felé való hűséged és szereteted.hir | by Dr. Radut