Skip to Content

Beszámoló a budapesti bábkonferenciáról

Kedves Olvasónk!

Február 15-én ismét – immár 28. alkalommal - találkoztak bábos-misszionáriusaink Magyarország minden részéről, és a határon túlról. Meglepő, bátorító, olykor kacagtató bizonyságokat hoztak magukkal szolgálatukból, amelyek mind Isten nagyságát, szeretetét és bölcsességét mutatják meg.
Nagyon jó volt felbátorodni egymás hite, és az Ige üzenete által.

  Ezzel a konferenciával egyben megkezdődött felkészülésünk újabb szakasza a húsvéti bábidőszakra. Idén Vörös Valér és a tojások története kerül majd a kisiskolások elé.
Ezt a történetet 6 évvel ezelőtt játszották utoljára a bábcsoportok, így a mostani alsó tagozatosok nem is láthatták még.
Azóta megújultak, szebbek lettek bábjaink, és idén új hanganyag is készült a bábdarabhoz, amely így még pergőbb és életszerűbb lett.

 

 

 

 

 Az ajándék CD és az újság munkálatai is folyamatban vannak már. Grafikusunk, Berzsánné Kováts Eszter keze nyomán igazán tavaszi hangulatú illusztrációk és játékok születtek.

 Kedves Olvasónk! A húsvéti bábmisszióhoz készülő evangéliumi CD és füzet elkészítését támogatóink felajánlásai teszik lehetővé. Kérünk, segítsd a kiadványok elkészítését, a bábcsoportok felszerelésének előállítását anyagi hozzájárulásoddal is!
Céladományodat köszönettel fogadjuk „HÚSVÉT 2014” közleménnyel a Palánta Sorsfordító Alapítvány számlaszámán. (Számunkra legelőnyösebb, ha banki átutalással érkezik a támogatás, de kérésre szívesen küldünk sárga csekket is. ezen kívül PayPal-on keresztül is támogathatóak vagyunk.)

Bár a februári napok néha borúsak, a mi Mennyei Fényforrásunk, az Úr Jézus adjon napsütéses derűt, és életörömet a Te és hozzátartozóid szívébe, kedves Olvasónk! Sokasítsa meg erődet, és töltse be minden szükségedet!

 

Ezt az áldást küldik neked szeretettel a Palánta munkatársai. (140220)hir | by Dr. Radut