Skip to Content

Bogi

Kedves Palánta Olvasóm!

Kreatív munkatársaim máris új feladaton dolgoznak: a 2010-ben készült „A szeretetre vágyó süni” című bábdarab folytatásán.

2011. májusában már papírra kerültek Sün Bogi, a kedves kis bébi-süni első képtervei, az új bábdarabra vonatkozó ötletek... és mostanra, 2014. májusában, MEG IS VALÓSUL az álom!


Megszületett Sün Bogi, a kis váratlan vendég figurája, aki az erdőbe érkezik, és semmire sem vágyik jobban, mint hogy Sün Benő befogadja, szeresse, barátkozzon vele és szeretetet adjon neki. Amellett, hogy viszontláthatjuk az első rész kedvenc szereplőit, eddig soha nem látott új, lélegzetelállító kalandokba keveredik a szeretetre vágyó Sün Benő és új barátja, a kis Sün Bogi! A legjobb persze az, hogy a bájos és szeretni való Sün Benő – a gyerekekkel együtt – megtanul egy újabb leckét az életről: a befogadás és feltétlen elfogadás mennyire fontos, ha igazán szeretni akarunk!

Hogyan történnek az előkészületek? Kész a bábdarab forgatókönyve, mindjárt elkészül az új bábfigura terve, (ennek alapján születik meg a gyönyörű új báb), és hamarosan felvesszük a bábdarab hangjait a stúdióban. Megtervezzük az ajándék foglalkoztató füzetet, és felvesszük az ajándék CD történeteinek hanganyagait.
 

A cél pedig, hogy mindezt – bábelőadást, CD-t és vidám, fejlesztő foglalkoztató füzetet (Palánta Postát), már május végétől a gyerekek kezébe adhassuk.


Hogy mikor szeretnénk bemutatni az új bábdarabot? Az ősbemutatót a májusi 24-i bábmissziós (OBM) konferencia keretében tervezzük. (Az esti EZAZANAP délelőttjén).


Az ősbemutató helyszíne: Budapest, VII. kerület, Damjanich u. 2.
És a nagy álmunk: szeretnénk, hogy már ekkor a bábcsoportok kezébe kerülhessen a vidám „Sün Bogi” foglalkoztató füzet, és a hozzá készülő CD, hogy a gyermeknap és a nyár során, minél több gyermekhez eljusson majd.
Hogy milyen példányszámban készül majd el? Aki ismeri a Palánta „újkori helyzetét”, s olvassa leveleimet, (leveleinket), tudja, hogy ez attól is függ, hogy mennyire tudnak hozzájárulni o kedves támogatók, az elkészítés folyamatához.

Kedves Palánta Olvasóim, kedves Támogatók, Barátaink!
Köszönök, köszönünk minden eddigi támogatást ezévi kiadványainkhoz!
Ezeknek a támogatásoknak köszönhetjük, hogy a Tavaszi Kirándulás ajándékcsomagot, idén több mint 10.000 iskolakezdő gyermekhez tudjuk eljuttatni, a „Vörös Valér és a tojások” ajándékok pedig előreláthatólag 16.000-nél több gyermek kezében lesznek ott Húsvétra.

Ha lehetőséged van rá, és szívesen támogatnád a „Sün Bogi” ajándékok elkészítését is, kérjük, hogy az átutalásnál, vagy a csekken írd be a közlemény rovatba: „Sün Bogi”! Köszönünk minden segítséget! Nagyon sokat számít.
Legyenek áldottak a napjaid, tapasztald az Úr Jézus Krisztus áldását, és azt, hogy jószerencséssé tesz Téged, minden munkádban! Ámen.

Szeretettel: Dr. Kováts György, és Palánta –munkatárs testvéreid (2014.04.05)

Még többet tudhatsz meg Sün Benőről és Bogiról itt: http://sunikebabdarab.blogspot.hu/
Sün Bogi bábdarab és ajándékok elkészítésének támogatása: Sün Bogi

 hir | by Dr. Radut