Skip to Content

Csillogó szemekkel

Palánta Olvasónk írja:

„A pécsi zeneiskolában várakoztam a lányomra, míg a folyosón egy 5 év körüli kislány lelkesen mesélte édesanyjának, hogy az oviban járt egy bábcsoport – s teljes hangerővel újságolta: „.és képzeld anya, Jézusról beszéltek!". „

Az anyuka teljesen megdöbbent, és így szólt kislányához: „az lehetetlen, hogy a bábosok Jézusról beszéltek…” De a kislány csak ragaszkodott állításához, mire az édesanyja végül megadva magát, azt válaszolta, hogy majd megkérdezi, „mi is volt az a bábozás az oviban”. A kislány csillogó szemekkel csak tovább hajtogatta, hogy Jézusról hallott! (Nagyon megérintette, amit látott és hallott.)

Köszönöm nektek, hogy minden nehézség ellenére kitartotok, és én magam is szeretnék bábozni...” :-)

Mi is köszönjük Annak, aki segít megállni minden helyzetben – Neked és nekünk is.

Kedves Palánta Olvasónk!

Tudod, napjaink minden eddiginél izgalmasabban telnek. Amit lehet, mi megteszünk, hogy a gyermekek ezen a tavaszon is megkapják Isten Igéjét, a reménység evangéliumát. Most három „nagy fronton zajlik harcunk”:

a./ „Tavaszi kirándulás akció”

b./ Forrásteremtés – 5x2-es szövetségesek keresése, hogy ne kelljen meghátrálnunk;

c./ A „Húsvéti csoda” c. bábdarab eljuttatása minél több kisgyermekhez – előadással, énektanítással, és ajándék Hangos-könyvvel (CD és Palánta Posta). Ez utóbbi területre nyújt betekintést a fenti rövid beszámoló.

A képek pedig segítenek, hogy valóban „lásd” is meg a „csodát”, ami most készül (persze azon az alapon, ami már 2000 éve végbement!). Ha nem jeleníti meg őket a géped, vagy ha szívesen látnál –és olvasnál –többet is húsvéti előkészületeinkről, szeretettel ajánljuk munkatársunk blogját: "Csodaéletünk"

Szeretünk Téged, kedves Palánta Olvasónk, és sok erőt, kitartást, bátorságot és megújuló szeretetet kívánunk Neked e nehezebb napokban is! dr. Kováts György

Célkitűzésünk, hogy most húsvétkor 100.000 gyermek megkaphassa az Evangéliumot a Palánta Postán és CD-n,
valamint a bábelőadáson keresztül. A megfogható ajándék (ami egyben a kézbe adott Evangélium is)
előállítása gyermekenként 200 Ft-ba kerül. MOST VAN AZ IDŐ AMIKOR SEGÍTHETSZ!

Fogadj örökbe 10, 20, 50, vagy ha teheted 100, 500 gyermeket, akik támogatásodon keresztül megkaphatják ezt az ajándékot, és így találkozhatnak az élő Jézus Krisztussal.
Légy része most Te is a Húsvéti Csodának!

Köszönjük segítségedet!

 

 hir | by Dr. Radut