Skip to Content

Érték-közvetítő ajándék hatéveseknek

KEDVES OLVASÓ!

Tüneményes kislány tanítványom elkezdte énekelni a "Kicsiny kis fényemmel" éneket. - "Ó, ezt honnan ismered?" - kérdeztem. - "Hát a CD-ről amit kaptunk. Rajta van az egyiken, és én és a testvérem, ezt nagyon sokat hallgatjuk, és énekeljük. De a kedvencem, az, ami mindent visz nálam, az a Tavaszi Kirándulás."

Rövid összefoglalás:
1./ Írtam egy hosszabb levelet áttekintéssel arról, mit jelentett számunkra az egyházi törvény-okozta változás, hogyan éltük át a tavalyi "válságos" évet, és hogyan fordulunk bátran a 2014-es év felé.
Összefoglaltam benne azokat a lépéseket is, amikkel az új helyzetet fogadtuk, a döntéseket, amikre eljutottunk, hogy tovább végezhessük Istenünk megmentő munkáját.
Ezt a levelet hamarosan Veled is megosztom kedves Olvasóm, de engedd meg, hogy a benne szereplő témák közül most kiemeljek egyet időszerűsége miatt!

2./ A levélben 2014-es év első félévének terveit is odaállítottam az Olvasó elé, különös tekintettel a BEIRATKOZÁSI ajándékozási akcióra, amit már 1995-től kezdve egyre bővülően végezhetünk.

Tavaly ugyan csak töredékéhez juttathattuk el a TAVASZI KIRÁNDULÁS CD és foglalkoztató füzet ajándékot a beiratkozó kisgyermekeknek, hiszen kereteink ekkor ennyit engedtek, de IDÉN ANNYI GYERMEKHEZ JUTTATJUK EL, amennyi TÁMOGATÓNINK segítségével lehetséges lesz.

3./ A "TAVASZI KIRÁNDULÁS" c. "csomag", egy csodálatos, gyermeknyelven készült, mesés és bibliai üzenettel teljes CD-t, és a hozzá készült vidám, fejlesztő, foglalkoztató füzetet tartalmaz.
a./ Ezeket AJÁNDÉKBA kapja meg minden beiratkozó kis elsős (ill. szülője) az általános iskolai beiratkozás alkalmával - a tanítók, ill. iskolaigazgatók segítségével, a korábbi 19 év tapasztalatai és a kialakult bizalmi kapcsolat alapján.
b./ A CD-k és füzetek előkészítését, az iskolákkal való kapcsolattartás és a csomagolás és postázás költségeit TÁMOGATÓINK felajánlásaiból fogjuk tudni fedezni.
c./ Ezt kiszámolva, átlagosan egy iskolára kb. 12-15.000 forintnyi összeg esik, természetesen a beiratkozó kisgyermekek számától függően. Ha ezer postacsomaggal számolunk, ilyen átlag-összeg jön ki. Ebből a legnagyobb részt az ajándékok előállítása és az eljuttatás költségei teszik ki.

4./ Ahhoz, hogy tervezni tudjunk, legkésőbb január végéig, február elejéig (max február első hetének végéig) tudnunk kell, hogy mire számíthatunk! Tudnunk kell, hogy mik a keretek, amik között tervezhetünk. Az iskolákkal a kapcsolatot már jóval előtte fel kell vegyük - már tesszük - de a megrendelés, legkésőbb ebben az időben el kell jusson a nyomdához, ill. másoló céghez.

Kedves Palánta Olvasónk!

Köszönjük, ha ebben a csodálatos GYERMEK-LÉLEK-MENTŐ munkában, velünk együtt, személyesen részt veszel, és köszönjük, hogy erről időben visszajelzést küldesz nekünk. Köszönjük, hogy ezt a hírt továbbítod ismerőseid, családtagjaid, baráti köröd felé.
Csak így lesz lehetséges, hogy idén is annyi gyermek kapja kezébe ezt a szeretettel, és bibliai értékekkel teli ajándékot 2014 tavaszán, amennyi a korábbi, leggazdagabb években!

A Mindenható és Örökkévaló, Megmentő Isten áldása, végtelen szeretete, kedves közelsége legyen ott életeddel, és Szeretteid életével! Legyen az Ő mérhetetlen jóságossága LÁTHATÓVÁ mindennapjaidban. Ezt az áldásunk, és érted való imádságunk, a mi Urunk, Jézus Krisztus nevében. Legyen az Ő Veled, Veletek, 2014 minden napján kedves Olvasóm. Ámen.

Szeretettel és köszönettel: Dr. Kováts György, és a Palánta munkatársai


Ui/1: felajánlásodat "sárga csekk" segítségével, illetve, közvetlen banki átutalással juttathatod el hozzánk. Alapítványunk bankszámlaszáma honlapunkon: http://www.palantamisszio.hu/kapcsolat
A "megjegyzés" rovatba, kérjük, ezt írd: TAV-KIR.hir | by Dr. Radut