Munkatársakat keresünk

Kedves Olvasóink!

Két munkatársunkat az Isten más területre hívta el, így újra keressük a megfelelő embereket asszisztens és bábmissziós asszisztens munkakörbe. A jelentkezéseket fényképes önéletrajz, erkölcsi bizonyítvány és a referenciák csatolásával, a fizetési igény megjelölésével a palanta@palantamisszio.hu email címre várjuk mielőbb, köszönettel.

Az Országjáró Bábmisszió Karácsonyi Konferenciája - 2019

Program időpontja, helye

Budapest, VII. kerület Damjanich u. 2.

Egy igazi téli történet, hegyek, nagy hó, közelgő karácsony...

Palkó a téli szünetben találkozni akar a havas hegyekben magányosan lakó nagypapájával. Útközben azonban elkapja egy lavina és épp, hogy eléri a nagypapa menedéket nyújtó házát. A hó elzárja a hazafelé vezető utat, így beszélgetéssel töltik az időt, a közelgő karácsonyról és nagypapa emlékeiről. Palkónak azonban nagyon hiányzik a családja és szívből kívánja, hogy együtt ünnepelhesse velük a karácsonyt. Ez emberileg szinte lehetetlennek tűnik. Vagy mégis megtörténhet? Kiderül a bábdarabból...

Boldogságkeresők Konzultáció - Emberkereskedelem napjainkban

Program időpontja, helye

1071 Budapest, Damjanich u. 2. (Bejárat a Rottenbiller u. felől.)

A Boldogságkeresők csapata most is egy nagyon komoly témával készül: a 2019/20-as tanévben első konzultációnk témája az emberkereskedelem lesz, ami reneszánszát éli napjainkban.

Előadók: Kóber Ildikó és dr. Kováts György