Skip to Content

Ismét csoda

Ez egy csoda-email. A mellékletben is egy csodáról olvashatsz, aminek beszámolójával még adós voltam – olyan csodáról, ami engem kétszeresen is érint. Édesanyám kijött a halálból. Palánta Nagyi él!

A másik csoda, most, ezekben a napokban kezdi bejárni Magyarországot. Ez a „Húsvéti csoda”: (az is, ami 2000 évvel ez előtt történt meg, fenn a Golgotai kereszten és utána nem messze innen, az elgördülő kővel összefüggésben), életet ment. Aki hallja az Örömhírt, új életet kaphat, és ebben a reménytelenséget sugalló világban is reménységgel, örömmel élheti életét. Gyerekek ezrei hallják, látják, és kapják meg ajándékba a „Húsvéti csodát” – bábelőadások alkalmával, szerte az ország iskoláiban!

Elindultak a bábelőadások!

Az evangéliumot ajándék CD-n és vidám, fejlesztő, foglalkoztató füzetben (címe: „Húsvéti csoda”) is megkapják a gyermekek, mindenütt! Ennek öröméről beszélek Neked egy hirtelenében elkészült filmen! Megtiszteltetés, ha meghallgatsz, és utána továbbadod – az Örömhír továbbadva jó!

Ezúton is köszönjük MINDAZOKNAK, akik hamar segítettek, hogy ez a csodálatos ajándék (a „Húsvéti csoda”), gyermekek tízezreinek a kezébe kerülhessen. (A segítség még továbbra is elkél :-)). Hálásak vagyunk azért, hogy Veled együtt vehetünk részt ebben a csoda-munkában, kedves Palánta-Olvasónk! Szeretettel köszönjük minden segítségedet!

A Palánta és az Országjáró Bábmisszió munkatársai nevében:

dr. Kováts György.hir | by Dr. Radut