Skip to Content

Minden nap csoda!

Minden nap csoda! Gyermektanítóink az Örökkévaló Isten személyes beavatkozását várják, Tőle függnek mindenben és minden nap! 

Bementem a gyerekekhez a szünetekben. A kicsiket egy báb segítségével hívogattam, nagyon sokan kértek jelentkezési lapot. A nagyobbaknak a hajtogatós történetet mondtam el, a tanárok és a gyerekek is jól fogadták. (Ez a történet az evangélium rövid átadása, miközben a gyermek-lélek-mentő egy papírral dolgozik, szemmel láthatóan, s kezében egy kereszt alakul ki a történet végére. Az kifejezetten a mostani csoport-szervezésekhez született jó megoldás, amit egyértelműen Isten ajándékának tekintünk – akár szünetekben, akár órákon mutathatjuk be, gyermeket és felnőttet egyaránt leköt! Milyen csodálatos, hogy a mi Istenünk kreativitással ajándékozza meg az Ő tanítványait!)
Mennyire jó volt újra találkozni a tanítványaimmal! Messziről köszöntöttek, odasereglettek, ölelgettek, a szeretet minden hangos megnyilvánulásával együtt. Folyamatosan kérdezgették: mikor lesz megint ’Biblia’?” („Biblia”-nak hívják a bibliai foglalkozást.) Ebben az iskolában, hála az Úrnak gyorsan meg tudtam szervezni az időpontokat!oldal | by Dr. Radut