Skip to Content

Mortal Combat és amit mi megtehetünk

A Palánta-évzárón Laci mesélte:
Ez itt egy 2011-es nyári ajánlat, ingyenes számítógépes játékokról, gyerekeknek, egy számítógépes katalógusból. A Vakációra 12 „nagyszerű” játékot ajánlanak a gyerekeknek. Ilyenek vannak benne: „A mortal combat visszatér. Minden idők legbrutálisabb játéka tér vissza, hogy az új évezredben is sikerre törjön. Mérettesd magad a számtalan online és offline játékban.” A másik: „Haverok, buli, mészárszék.” – ez a címe. „A „bulet storm” megtanítja mi a stílus és trükközés. Fegyverek fantáziadús használata.” Egy harmadik: „Az EA visszatér. Aliz elméje a rémálmok birodalma. Ide kell lemerülnöd hogy megküzdj a démonokkal…” További: „Egy nagy adag őrület Japánból.” – ez a cím. „A pokol ostroma nem egyszerű dolog.” – erre hív.

A HARC TÉNYLEG VALÓS.

Közben kell járni gyerekeinkért és az iskolákért. Életre-halálra megy a harc.
Volt egy látásom a Fillér utcában. Vártam az ebédelő gyerekekre, hogy vihessem őket biblia-csoportra. Láttam a gondtalanul szaladgáló gyerekeket. Elvoltak… tele voltak a pillanattal és a világgal. Bevillant: Jézus visszajön, és maga elé gyűjti a gyerekeket, és egyik jobb másik baloldalt lesz. És akkor ezek a gyerekek nagyon meg lesznek rémülve. És a gyerekek majd számon kérik a tanáraikat: erről miért nem tetszett beszélni. És a tanárok is majd szét fogják tárni a karjukat.
Mi vagyunk sokszor az egyetlen eszköze Istennek, akik a valóságot mutatjuk be a gyerekeknek és az életre készítjük fel a gyerekeket. Az iskolák mostani biztonsága egy pillanat alatt össze fog omlani. Isten nagy súllyal tette ezt a szívemre.
A gyerekekkel együtt imádkozunk a többi gyerekért, a tanárokért, kapjanak világosságot, mert enélkül elveszett az életük.

Amit én még hozzátennék – zajlik a harc…

Az Info-rádióban hallottam, hogy szeptembertől bevezetik az első abszolúte gender-tartalmú tankönyvet a gimnáziumokban: Franciaországban. Mennyire jó, hogy nem nálunk! J Ez megkönnyebbülésre adhatna okot. De…

1./ Franciaországban igen. (Az ellenakció is megindult, amint szintén a hírekben lehetett hallani…) Tehát a törekvés messze nem állt le! Hódítani akar…

2./ Nálunk most egy időre (talán) visszaszorult EZ a gonosz irányzat. Csak titokban zajlik a készülődés, hogy ha megfelelő lesz a környezet és alkalom rá, ismét felszínre törjön. A cél világszintű… most Franciaország, s ha lehetségessé válik ismét, akkor Magyarország is.

3./ De egy sor másik fronton most is zajlik az előretörés. Ilyen a fent említett erőszak-propaganda. A gyerekeknek rengeteg ki nem használt ideje van, ki beszélgetne velük, és ki töltene velük kellemes időket? A kép-és hanghatások intenzíven dolgoznak bennük. A gonosz irányába sodorva őket. Az ördög így készíti fel a maga generációját…

Tehát: ölbe tenni kezünket nincs okunk. Amit ma megtehetsz azért, hogy a gyermekek befogadják az Úr Jézust és felszabaduljanak a gonosz sodrásától, tedd meg, mert ezt a generációt csak ma lehet megnyerni az Úrnak!

Dr. Kováts György 

A Mellékletben Laci további beszámolóit olvashatod. Érdemes!hir | by Dr. Radut