Skip to Content

Munkatársakat keresünk

SOFŐRT,  LOGISZTIKAI MUNKATÁRSAT KERESÜNK

A Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió szolgáló lelkületű, újjászületett, önálló munkavégzésre alkalmas munkatársat keres gépkocsivezető, logisztikai munkakörbe. Jelentkezéseket Budapest és vonzáskörzetéből várjuk.

A jelentkezéseket fényképes önéletrajz és a referenciák csatolásával a palanta [harmadik] palantamisszio [dot] hu email címre várjuk, mielőbb, köszönettel.

 

BÁBOS MUNKATÁRSAT KERESÜNK
A Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió azonnali kezdéssel napi négyórás BÁBMISSZIÓS munkakörbe, elkötelezett, hívő munkatársat keres budapesti központjába – pásztori ajánlással és jó referenciákkal.
Feladat:
- új bábosok keresése, gyűjtése, utánpótlásról való gondolkodás, gondoskodás (új bábosok betanítása, próbák szervezése)
- báboktatás oktatói munkájának lebonyolítása rendszeres jelleggel, Budapesten és vidéken
- a budapesti felszerelés-készlet rendben tartása, előkészítése, fogyó vagy hiányzó eszközök pótlásáról való gondoskodás
- bábelőadásokban való részvétel bábosként

A munkakör betöltéséhez szükséges tulajdonságok, adottságok: 
- legyen önmagára és munkájára igényes; 
- rendelkezzen művészeti és/vagy bábművészeti ismeretekkel, tapasztalatokkal; 
- jó koordinációs képesség,
- megfelelő teherbírás, 
- rugalmasság,
- megbízhatóság, precizitás, türelem, 
- csapatmunka szeretete.
A jelentkezéseket fényképes önéletrajz és a referenciák csatolásával a palanta [harmadik] palantamisszio [dot] hu email címre várjuk, mielőbb, köszönettel. 

 

ÖNKÉNTESEKET KERESÜNK-MISSZIÓ-ADMINISZTRÁCIÓ
A Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió azonnali kezdéssel napi négyórás ADMINISZTRÁCIÓS feladatokra várja, elkötelezett, hívő ÖNKÉNTES jelentkezését budapesti központjába – pásztori ajánlással és jó referenciákkal.
A jelentkezéseket fényképes önéletrajz és a referenciák csatolásával a palanta [harmadik] palantamisszio [dot] hu email címre várjuk mielőbb, köszönettel.

 

 hir | by Dr. Radut