Skip to Content

Munkatársakat keresünk

A Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió 25 éve szolgál a magyar gyermekek felé az Örömhírrel. Az általános iskola alsó tagozatos tanulóinak, az óvodásoknak számukra érthető és élvezhető formában mondjuk el a Biblia üzenetét. Munkánkat bibliaórákon, bábelőadásokon, CD és magazin kiadványainkon keresztül is végezzük. A gimnáziumi és egyetemi korosztálynak prevenciós órákon, osztályfőnöki órákon mondjuk el a megmentés üzenetét.

Munkánkhoz keresünk olyan, az evangelizációt fontosnak tartó munkatársakat, akik a maguk szakmai területén hatékonyan tudják elősegíteni a missziós háttérmunkát.

Aktuálisan keresünk

- 1 fő gondnokot 4 órás munkakörbe, akinek feladata ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézés, készletnyilvántartás, hivatali ügyintézés, szállítás, kiadványok mozgatása és nyilvántartása. A munkakör betöltéséhez érettségi és B kategóriás jogosítvány szükséges; kisbusz-vezetési, logisztikai és gondnoki tapasztalat előny.

- 1 fő gépkocsivezető munkatársat, 8 órás munkakörbe, akinek feladata: szállítás, kiadványok mozgatása, beszerzések intézése. A munkakör betöltéséhez B kategóriás jogosítvány szükséges; kisbusz-vezetési, logisztikai tapasztalat előny.

Mindkét munkakör esetében fontos szempontnak tartjuk, hogy munkatársunk szolgáló lelkületű, kiegyensúlyozott hitéletű, a közösségbe beilleszkedő, szorgalmas legyen, s a stresszhelyzeteket jól tudja kezelni.

Amit kínálunk:

- lelkes, vidám munkatársi csapat,

- családias légkör,

- változatos, kihívást jelentő feladatok,

- folyamatos lehetőség a fejlődésre,

- egymást elfogadó és szerető munkatársi közeg,

- lehetőség művészi, kreatív fejlődésre.

Jelentkezéseket fényképes önéletrajz, lelkészi ajánlás és a referenciák csatolásával várjuk Budapest és vonzáskörzetéből a palanta [harmadik] palantamisszio [dot] hu email címre, köszönettel. hir | by Dr. Radut