Skip to Content

Nem hiábavaló a munkánk

1Kor 15,58 Azért, szerelmes atyámfiai erősen álljatok, mozdíthatatlanul, buzgólkodván az Úrnak dolgában mindenkor, tudván, hogy a ti munkátok nem hiábavaló az Úrban.

Zsuzsi meséli: "Szeretném a sort én is egy csodás bizonysággal szaporítani!

Két hete, Kunszentmiklóson egy híres gimiben jártam a „Kiáltás az életért” misszió két munkatársával, ifjúsági előadások keretében. Az igazgatónő az irodájában teríttetett nekünk. Ebéd közben elmesélte, hogy nem hiábavaló a munkánk. Egy házaspár jött beíratni a kisebb gyermeküket is ebbe a gimibe. Az igazgatónő kérdésére, hogy ez a két gyermekük van-e, zavartan felelték: „Most várjuk a harmadikat. Őt el akartuk abortáltatni, mert a két nagy mellé – úgy éreztük – „sok” lett volna... Igen ám, de a nagylányunk, aki Önökhöz jár, látta a „Néma sikoly”-t (film az anyaméhből, egy magzat szempontjából az abortuszról) az iskolában. Amikor megtudta, hogy babát várunk, de el akarjuk vetetni, akkor igen erélyesen eljárt a kistestvére életének megtartásáért. Így azután, most várjuk a harmadik gyermekünket.”

Mondanom sem kell, hogy elsírtam magam. Annyira jó volt hallani a visszajelzést arról, hogy a sok és sokszor nagyon fáradságos szolgálatnak van, bizony megvan az eredménye!
Milyen jó lesz majd a mennyben, amikor sorra nyilvánvalóvá válnak mind, és vígan örvendezhetünk!
Szolgatársatok az Úr szőlőskertjében: Zsuzsa."oldal | by Dr. Radut