Skip to Content

Segíts most, hogy még többen juthassanak Bibliához!

Kedves Látogatónk!

A támogatóink és segítőink által korábban felajánlott használt és új Bibliák mostanra mind gazdára találtak.
A börtönmisszió keretében olyan fogvatartottak kapták, akik komolyan megtértek, és szükségük volt Bibliára, a gyermekmisszió keretében olyan érdeklődő, jól olvasó, bibliaórára járó gyermekek, akik családi hátterük miatt nem juthattak volna másképpen teljes Bibliához.
Az idén nyáron megtartott „prototípus” táborban pedig roma fiatalokhoz juttattunk belőle.
Egyéni kérések is érkeznek hozzánk, emailen, és facebookon - ezeket alaposan megvizsgáljuk, és ha valóban rászoruló, aki szeretné a Bibliát, igyekszünk teljesíteni a kérést.

Segíts most, hogy még többen juthassanak Bibliához! Ahhoz, hogy tovább folytathassuk az evangelizáció, a felépítés és tanítványozás munkáját, hatalmas segítséget jelent, ha odaajándékozod régebbi, már nem használt, de még olvasható állapotban lévő Bibliádat.
Bármilyen fordítású lehet, sőt idegen nyelvű kiadásokat is tudunk hasznosítani.

Természetesen, ha az Úr arra indít, hogy új Bibliát vegyél és ajándékozz a szolgálat céljára, azt is nagy köszönettel fogadjuk.

A Bibliákat a Sorsfordító könyvesboltban tudjuk átvenni (Bp. VII. ker., Rottenbiller u. 24.) hétköznapokon 10-18 óra között, vagy postán elküldheted a Palánta Sorsfordító Alapítvány címére: 1074 Budapest, Rottenbiller u. 24. Ha átadnád személyesen, de a könyvesbolt nyitvatartási idejében nem tudod elhozni, kérjük, keresd az 1/322-0034 vonalas számon Havas Gabriellát, ő segít más megoldást találni az átvételre.

Minden felajánlott Bibliát Igére éhes, valóban erre szoruló emberek kezébe juttatunk el ajándékként!

Kérjük, hogy küldd tovább ezt a kérést minél több ismerősödnek is! Köszönjük figyelmedet, minden segítségedet, imádságodat!

Szeretettel: a Palánta munkatársaihir | by Dr. Radut