Skip to Content

Tapasztalataink a Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió működéséről

A misszióval iskolánk már több éve ápol kapcsolatot. A közös együttműködésről elmondható, hogy nagyban hozzájárul iskolánk tanulóinak szellemi, értelmi fejlődéséhez. Az ingyenesen biztosított kazetták, cd-k a leendő elsősök számára mindig kedves meglepetésként szolgáltak, jó volt látni a csillogó szemeket, mikor megkapták a Palánta ajándékát.

Az iskolánkban tartott előadások karácsony tájékán új színt vittek az iskolai karácsonyváró programunkba. Ezek az előadások sok tapasztalatot nyújtottak tanulóinknak becsületből, emberségből, szeretetből.

Minél több külső partner veszi komolyan az ifjúság nevelését, oktatását, annál hatékonyabb munkát tudnak végezni az iskolák. A Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió eddig is nagyban hozzájárult iskolánk pedagógiai munkájának, hitvallásának megvalósításához, és reméljük, a későbbiekben is számíthatunk együttműködésükre.

Munkájukhoz további sok sikert, kitartást kívánok, az eddigi munkájukat pedig hálás szívvel köszönöm a pélyi általános iskolai tagintézmény tanulói és dolgozói nevében:

 

 M. T. E.

Tagint.-vezető

 visszajelzes | by Dr. Radut