Skip to Content

Újévi Köszöntő, Köszönet

 Kedves Látogatóink, Olvasóink, Támogatóink, Barátaink!

Sok szeretettel köszöntünk Benneteket 2014-ben is a Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió oldalán. Ismét eltelt egy esztendő. Ilyenkor, az óév búcsúján-újév kezdetén az ember visszatekint, összegez, átgondol... Bizony így teszünk mi is itt a Palánta Misszióban.

És van mit átgondolni, van miért hálásnak lenni. Sok öröm, izgalom és bizony nehézség is a hátunk mögött van, de Istennek adunk hálát mindazért az apró és nagyobb csodáért, amit Veletek együtt átélhettünk 2013-ban. Bátor szívvel mondhatjuk: a 2013-as esztendő is Isten áldásával indult és zárult, és megannyi gyermekszívbe juthatott el az Örömhír az elmúlt évben. Az emberiség egyik legdrágább kincsei a hit, a remény és a szeretet, melyeket a Mennyből kaptunk ajándékba, és melyekre ha valóban kincsként vigyázunk, fénylő lángjukkal átsegítenek az élet legnehezebb és legkilátástalanabb útszakaszain.
Ezzel a drága Hittel, Reménnyel és Szeretettel kívánunk békés, boldog, sikerekben gazdag, áldott új esztendőt Mindannyiótoknak szeretetben és egészségben!

Sok szeretettel: 

a Palánta Misszió munkatársai

 hir | by Dr. Radut