Online Gyermektanítói Tanfolyam ismertetése

Elméleti és gyakorlati ONLINE kiképzés

Kinek szól?

1. Édesapáknak, édesanyáknak, jövendő édesapáknak, édesanyáknak, nagyszülőknek, és mindenkinek, aki gyermekekkel foglalkozik.

2. Gyülekezeti gyermekvigyázóknak, és olyanoknak, akik szeretik a gyermekeket.

3. Azoknak, akik elhívást éreznek arra, hogy a felnövekvő generációnak tudatosan átadják az evangéliumot a nekik legmegfelelőbb módon.

Ma már minden szülőnek tisztában kell lennie azzal, hogy

1. milyen veszélyek leselkednek gyermekére,

2. mit tehetnek ezek ellen,

3. hogyan tudja ellensúlyozni a gonosz hatást, ami gyermekét szüntelen megpróbálja befolyás alá vonni, és

4. mit tehet azért, hogy gyermekéből harcos legyen, aki felveszi a harcot a gonoszság minden fajtája ellen, és mások megmentője, aki segít győztessé tenni másokat.

„Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket, és ne tiltsátok el őket, mert ilyeneké az Istennek országa.” Márk 10:14

Miről lesz szó: Hogyan érthetsz el gyermekeket a környezetedben az Örömhírrel? Hogyan nyerheted meg a gyermekeket, s hogyan vonhatod be, hogy veled imádkozzanak az Élő Úrhoz? Hogyan vezetjük be a gyerekeket Isten országába? Mit teszünk rögtön a megtérés után? Hogyan használjuk fel a képességeket, amiket Istentől kaptunk? Hogyan vonjuk be a gyerekeket Isten dicsőítésébe? (Dicsőítés gyerekekkel és felnőttekkel.) Kitekintő – amivel ma a gyerekek találkoznak – és ahogy mi ezekkel bánunk: amit mi megadhatunk nekik, és amivel visszatarthatjuk őket a helytelen döntésektől és utaktól. Hogyan veszünk üzenetet Istentől, az Igéből, – és hogyan adjuk át azt gyerekeknek és felnőtteknek? Drámapedagógia, jellembohócok, bábmisszió, pantomim és táblarajz – nagyszerű lehetőségek, s ezek tőled sincsenek távol. Az illusztráció a gyakorlatban. Ahogy az üzenet beíródik a szívekbe. Hanganyagok, CD-k, zenék és történetek – megjelenítés és bevésés.

Mire számíthatsz: Ajándékaid felfedezése. Tanítás, dicsőítés, elméleti felkészítés és a lehetőségeknek megfelelően, missziós bevetés. Olyan tanítókkal, akik mindezt a gyakorlatban is teszik – sok tapasztalattal, győzelemmel. Ha többre vágysz, ha a menny erejével akarsz találkozni és szolgálni, akkor gyere. Ez egy örömmel teljes tanfolyam lesz. Odaszánt tanítványok kiképzése. Annak, aki a tanfolyamot sikeresen elvégzi, missziós lehetőségeket biztosítunk, akár külföldön is. (Ez nem állásajánlat!!!)

Mikor: folyamatos jelentkezés

Hol: ahol szeretnéd - és van internet hozzáférésed

A tanfolyam összköltsége: 30 000 forint. leckénként 2 000 Ft. Ez magában foglalja az írásos, hang- és video-tananyagok teljes részét.

Tanítóid lesznek: dr. Kováts György, Lódri Judit, dr. Kovátsné dr. Hontvári Anna, Kecskemétiné Lux Panni, Kecskeméti János, Szelíd Csilla, Szabóné Lovas Annamari, Breha Krisztina és még többen. Mindannyian a misszió életéből.

Teszt: Az érvényes jelentkezéstől kezdve, emailen linket kapsz, melyet megnyitva elérhető lesz a tananyag (szöveg, mp3,...) és a teszt. Amikor kitöltöd és beküldöd online a tesztet, visszakapod kiértékelve. A következő lecke feltétele a kitöltött teszt.

Még egy: ha itt a helyed, a pénz nem lehet akadály! Mindent a hit által teszünk. És az Úr kirendeli. Légy bátor, és ne kételkedj, hanem higgy Őbenne! (Ne feledd, az Úr Jézus, forrásokat támaszt, és csatornákként sokszor a környezetünket, gyülekezetünk hűséges tagjait, háttérimádkozóinkat veszi igénybe, általuk áld meg bennünket. Aki kér – az mind kap. Te az Úrtól kérsz, és az Úr az Övéit veszi igénybe, sokszor, hogy kirendelje, amit kértél. Megadja.) Légy bátor és erős! Veled van az Úr mindenben, amiben jársz, ha Őt keresed, és Neki adtad az életedet. Ámen.

 

Jelentkezés: Kérünk töltsd ki a jelentkezési lapot és csatolj hozzá egy fényképes önéletrajzot és pásztori ajánlást.

                       A jelentkezési lapot IDE KATTINTVA éred el regisztráció vagy belépés után.

Bővebb információ a gyermeklelekmento@palantamisszio.hu – email útján.

Már beiratkozott hallgatónk visszajelzéseiből, tapasztalatairól itt olvashatsz: TAPASZTALATOK