Sokat jelent

Kérés az 1% kapcsán

Kedves Barátunk, Testvérünk, Látogatónk!

A segítségedet szeretnénk kérni abban, hogy ha teheted - ha más irányban nem vagy ebben még elkötelezett -, akkor az egyházi 1% felajánlásodat az idei évben a Teljes Evangéliumi Keresztyén Közösség Mahanaim Gyülekezet Egyesülete (röviden TEKK Egyesület) számára ajánld fel!

A TEKK egyesület aktuális célkitűzése, hogy a 2020-21-22 évek mindegyikében 1000-nél több egyházi 1%-felajánlást kapjon, és ez által egyesületi státuszból ismét nyilvántartásba vett egyházi státuszba kerüljön, hogy így még hatékonyabban támogathassa a Palánta Gyermek-Lélek-Mentő munkáját.
/Az aktív keresőkön túl még a kismamák (ők minden esetben, hiszen adóbevallásra kötelezettek) és a nyugdíjasok is (ha nyugdíjukon kívül van más, adózás alá vont jövedelmük) is rendelkezhetnek az SZJA 1 %-ról. /

A Palánta Sorsfordító Alapítvány számára felajánlott civil 1%-od is hatalmas segítség, de most különösen sokat jelent, ha az egyházi 1%-os felajánlásoddal is segítesz bennünket a fenti cél elérésében.

Értékes felajánlásoddal együtt tehetjük tartalmasabbá sokak hétköznapjait, és elérhetjük a felnövekvő nemzedéket, országunk családjait, hogy egy Istent ismerő, lelkileg egészséges, stabil értékekkel bíró nemzedék nőjön fel.

Egyházi 1% felajánlásához technikai számunk: 0121 TEKK Egyesület

Civil 1% felajánlásához adószám: 18168042-1-42 (Palánta Sorsfordító Alapítvány)

Amennyiben lehetőséged van rá, kérjük, hogy ezt a kérést oszd meg ismerőseiddel. Előre is köszönjük!

Baráti és testvéri szeretettel:

A Palánta munkatársai

Az alábbi linkre kattintva bővebb betekintést nyerhetsz céljainkról, tevékenységünkről:

Palánta Sorsfordító Alapítvány: www.palantamisszio.hu /Ezen a weboldalon vagy jelenleg/

TEKK Mahanaim Egyesület: : www.tekkegyesulet.kovatsgy.hu