Referenciák az első 20 évből (2. rész)

I. István Általános Iskola

Referencia
2008. március 29-én Karancsságon, az I. István Általános Iskolában a Palánta Gyermek- és Ifjúsági Misszió munkatársai az iskola felső tagozatos gyermekeinek egészségnapot tartottak.
Az előadások témája a tanulók érdeklődését felkeltették, aktívan részt vettek a munkában, sok tanuló kinyílt a kérdésekre. Őszintén megnyilvánultak, elmondták gondolataikat. Tetszett, hogy az előadó saját, személyes tapasztalatait hozta fel példának, hangsúlyozta a vallás és Isten szerepét. Munkájuk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy gyermekeinket jobban megismerjük, más oldalról is. Közel tudtak kerülni a gyermekek lelkületéhez. Figyelmesek voltak nem csak a tanulók, hanem az itt dolgozó pedagógusok iránt is.
Köszönjük az osztályfőnöki munkánkhoz nyújtott segítséget, az ajándék kiadványokat és Cd-ket is.


Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Általános Iskola igazgatója

Ellátogatott hozzánk a „Palánta Alapítvány”

2007. december 12-én 10órától két csoportban volt foglalkozás az iskolánk felső tagozatos tanulói között. 5. 6. osztály és 7. 8. osztály. Két órában beszélgetés a tanulókkal, majd ezt követte két óra filmklub. Mindkét foglalkozás a gyerekeket lekötötte, érdekelte, jól érezték magukat, véleményüket elmondták, azonnal bekapcsolódtak a foglalkozás menetébe.

A film feldolgozása külön élmény volt számukra.

Az előadókkal a tanulóink nagyon hamar baráti hangulatú kapcsolatot alakítottak ki. A gyerekeink közül többen az előadás végén is még kérdezgették az előadókat, és szívesen hallgatták az általuk elmondottakat.
A gyerekek véleménye is pozitív élménnyel, jó hangulatban távoztak.

Köszönjük az előadást, a lehetőséget! Az igazi Adventi hangulatot, lelkünknek egy csodaszép „rózsacsokor” karácsonyra készülődés időszakában.

 

Pető Óvoda Intézményegység vezető helyettese

Kedves Molnár Anita!
2004. április 21-én megkaptuk a Tavaszi Kirándulás című mesekazettákat, amit a közelgő Gyermeknap alkalmával osztottunk ki a gyermekeknek.
 Ez nagyon nagy meglepetést fog okozni, mert az ajándékokat hazavihetik, és otthon hallgathatják.
 Köszönjük, hogy gondoltak a sérült kisgyermekekre!Köszönjük, hogy örömet szereznek!Köszönjük, hogy mindezt önzetlenül teszik!
Önnek és a Palánta Sorsfordító Alapítvány minden munkatársának további sikeres munkát kívánunk.
A Pető Intézet Óvodai Intézményegysége nevében: Funk GyörgynéÓvoda Intézményegység vezető h.