Tavaszi Kirándulás honlapunkon

Az Tavaszi Kirándulás című kiadványunkkal minden évben a beiratkozó elsősöket ajándékozzuk meg. mivel ők a mostani járványhelyzet miatt az iskoláktól csak később kaphatják meg az ajándékot, ezért elérhetővé tettük honlapunkon.

Most a mese CD teljes hanganyaga MEGHALLGATHATÓ, a füzet képei., színezői,rejtvényei MEGNÉZHETŐEK, és LETÖLTHETŐEK, az alábbi képre kattintva, hogy az otthon töltött napokat ezzel is tartalmasabbá tegyük!

Állatkerti Séta honlapunkon

Az Állatkerti séta című kiadványunkkal minden évben a ballagó ovisokat ajándékozzuk meg.

 

Most a mese CD teljes hanganyaga MEGHALLGATHATÓ, a füzet képei., színezői,rejtvényei MEGNÉZHETŐEK, és LETÖLTHETŐEK, a képre kattintva, hogy az otthon töltött napokat ezzel is tartalmasabbá tegyük!

Matiné Bábelőadás

Február 29-én 10 órától ismét Matinéra várunk kicsiket és nagyokat a Damjanich u. 2-ben, Budapesten a 7. kerületben
Jancsi és Juliska történetét mutatjuk be a Klasszikusok másként sorozatból - horror nélkül.
Az előadás után tízórai és kézműves asztal várja a gyerekeket.

Mindenkit szeretettel várunk. Örülünk, ha vendégeink további vendégeket hívnak :)

Az erdei kunyhó fogságában

Elkezdődik a nyári szünet. Zsu felhívja Lalit telefonon azzal a hírrel, hogy Pista bácsi másnapra erdei kirándulást hirdetett. Majdnem az egész osztály megy, köztük Szandi is, aminek Lali nem nagyon örül, mert Szandi egész évben csúfolta őt azért, mert Bibliaórára jár és hisz Istenben.

Másnap reggel az indulásnál Pista bácsi figyelmezteti a gyerekeket, hogy ne maradjanak le a csoporttól, mert az erdőben könnyen el lehet tévedni. Ha valaki mégis eltévedne, a Visszhang-ösvényen visszatalál a buszhoz.

A városi nyúl tévedése

A történet falun, illetve erdőben játszódik. Kizárólag állatok szerepelnek benne (kutyus, a tyúk, a róka, a kacsa, kiscsirkék és a nyúl).

Ne fald fel, Fáni!

Fáni nagyon aranyos kislány, mindig segít otthon anyukájának, de van egy gyengéje.
Nagyon szereti a hasát. Ha valami finom süti van, nem tud ellenállni neki.

Karácsonyi jeges kaland

Itta várva-várt téli szünidő. Zsófi is terveket szövöget, hogyan fogja kihasználni minden pillanatát. Már nagyon szeretne korcsolyázni. Be is jelenti Nagyinak, aki óva inti őt, mert még nem elég vastag a jég. De Zsófi nem akar várni. Sőt nem akar engedelmeskedni sem. Titokban korcsolyával kioson a hegyi tóhoz...

Tanulj meg adni

Vajon mi is a Húsvét lényege egy iskolás fiúnak? Az hogy locsolkodással zsebpénzt gyűjtsön az új játékra?
Vagy valami egészen más? Kiderül a bábdarabból, miközben Húsvét bibliai eseményei is megelevenednek az árnybábok segítségével.