Sokat jelent

Kedves Barátunk, Testvérünk, Látogatónk!

A segítségedet szeretnénk kérni abban, hogy ha teheted - ha más irányban nem vagy ebben még elkötelezett -, akkor az egyházi 1% felajánlásodat az idei évben a Teljes Evangéliumi Keresztyén Közösség Mahanaim Gyülekezet Egyesülete (röviden TEKK Egyesület) számára ajánld fel!

Álláslehetőség! Munkatársat keresünk!

Munkánkhoz, szolgálatunkhoz keresünk olyan, az evangelizációt fontosnak tartó munkatársat, aki a maga szakmai területén hatékonyan tudja elősegíteni a missziós háttérmunkát.

Aktuálisan: 
1 fő gépkocsivezető munkatársat, 8 órás munkakörbe, akinek feladata: szállítás, kiadványok mozgatása, beszerzések intézése. A munkakör betöltéséhez B kategóriás jogosítvány szükséges; kisbusz-vezetési, logisztikai tapasztalat előny.

Panov Apó - online bábelőadás és gyerekoldal

Szerettük volna, ha a gyerekek nem maradnak le idén sem a karácsonyi bábelőadásról, ezért készítettük el az előadás videófelvételét, és hozzá egy játékos foglalkoztató oldalt! Tudjuk, hogy nem pótolja a személyes találkozást. Nekünk is nagyon hiányoznak a csillogó szemek, a csilingelő gyermekhangok. Bízunk benne, hogy tavasszal már személyesen találkozunk! 

Fogadjátok szeretettel! Áldott karácsonyi ünnepeket kívánunk mindnyájatoknak! 

OBM karácsonyi konferencia 2020

Program időpontja, helye

1071 Budapest, Damjanich u. 2.

A bábkonferencia egynapos rendezvény, mely nyitott minden érdeklődő számára. 

Szeretettel várjuk azokat, akik:

  •   jelenleg is aktívan báboznak,
  •   most szeretnének bábcsoportot alakítani,
  •   egyszerűen szeretnének többet megtudni a bábmisszióról,
  •   szeretnék újrakezdeni a bábmissziós szolgálatot,
  •   szeretnének imádkozni a bábmisszióért, a csoportokért,
  •   támogatni szeretnék a bábmissziót, a bábcsoportokat.

OBM - Bábos találkozó

Áldott, kedves és családias találkozónk volt augusztus 1-én, szombaton az ország különböző részeiről érkezett bábcsoportokkal.
Jó volt újra látni a sok kedves arcot, meghallgatni egymás bizonyságait (csodásak voltak!!!) és az előremutató ötleteket az előttünk álló időszakkal kapcsolatban.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, aki el tudott jönni! A többieket pedig hiányoltuk.

Állatkerti Séta honlapunkon

Az Állatkerti séta című kiadványunkkal minden évben a ballagó ovisokat ajándékozzuk meg.

 

Most a mese CD teljes hanganyaga MEGHALLGATHATÓ, a füzet képei., színezői,rejtvényei MEGNÉZHETŐEK, és LETÖLTHETŐEK, a képre kattintva, hogy az otthon töltött napokat ezzel is tartalmasabbá tegyük!

Képes Biblia az intézményekben élő idős emberek számára

Raktárunkban sok Képes Biblia várja készenlétben, hogy az iskolák megnyitása után majd gyermek-kezekbe kerülhessen.
Addig azonban szívesen megajándékoznánk vele az idősotthonok lakóit. Ők most látogatók híján különösképpen magányosak, és veszélyeztettek, bizonyára sokan örülnének közülük ennek az ajándéknak. És megkérjük őket, hogy most olvassák át, és amikor újra fogadhatnak látogatókat, akkor aki csak teheti unokáival, dédunokáival is olvassa majd.

Tavaszi Kirándulás honlapunkon

Az Tavaszi Kirándulás című kiadványunkkal minden évben a beiratkozó elsősöket ajándékozzuk meg. mivel ők a mostani járványhelyzet miatt az iskoláktól csak később kaphatják meg az ajándékot, ezért elérhetővé tettük honlapunkon.

Most a mese CD teljes hanganyaga MEGHALLGATHATÓ, a füzet képei., színezői,rejtvényei MEGNÉZHETŐEK, és LETÖLTHETŐEK, az alábbi képre kattintva, hogy az otthon töltött napokat ezzel is tartalmasabbá tegyük!