A BBM (Budapesti Bábmisszió) Húsvéti Konferenciája - 2020

Program időpontja, helye

Budapest, 1071. Damjanich u. 2.

Hirdesd az ígét, állj elő vele alkalmatos, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és tanítással. (2Timóteus 4:2)

Napjainkban az alkalmas idő korát éljük, amikor még szabadon lehet hirdetni az Isten beszédét, örömüzenetét. De a napok gonoszak, ezért figyelmeztet minket Pál apostol, hogy áron is megvegyük az alkalmakat, lehetőségeket. Pénzt, időt, energiát nem sajnálva fektessünk be az örömüzenet terjesztésétbe. Ma még lehet, szabadon tenni ezt. Csak rajtunk múlik. A mi odaszánásunkon.

Az iskolai bábozás egy kitűnő lehetőség arra, hogy Jézus missziós parancsának engedelmeskedjünk és beálljunk abba a küldetésbe, amelyben Ő is volt.

Ha Te részese akarsz lenni a Gyermek-Lélek-Mentő munkának, ragadd meg a lehetőséget!

A Palánta Misszió keretein belül 2020. február 14-én 17 órakor egy speciális, kifejezetten budapesti és Pest megyei érdeklődőknek szervezett találkozóra kerül sor. Ha a Te szíved is ég az Evangélium hirdetéséért, a felnövekvő nemzedék ifjú tagjaiért, csatlakozz hozzánk!

Akár leendő bábosként, akár imatámogatóként érint meg a felhívás, jelezd érdeklődésedet REGISZTRÁCIÓ útján vagy írj e-mailt Kecskeméti Jánosnak a janos.kecskemeti@palantamisszio.hu e-mail címre.
Az alkalomra regisztrálni február 12. éjfélig lehet!
Helyszín: 1071 Bp., Damjanich utca 2. (Rottenbiller – Damjanich utca sarok, bejárat a Rottenbiller utca felől)

Szeretettel várunk!
a Palánta Misszió munkatársai

Ui: A gyermekek Örömhírrel való elérésében az is segítség, hogy továbbítod e-mailünket ismerőseidnek. Így a lehetőség eljuthat azokhoz, akik várják. Köszönjük!