Ki az igazi barát?

Petya az iskolafolyosón másokat gúnyolva, dicsekszik magasságával és legújabb turbó, elemes, távirányítós telepjárójával, amit az apukájától kapott.
Bár Panni szépen kéri, hadd játszhasson ő is a játékkal, Petya durván elutasítja. Majd megjelenik Marci, aki kedvesen felajánlja Panninak, hogy az iskolai kirándulás alkalmával mellette ülhetne a buszon. Petya zokon veszi, hogy a többiek nem akarnak barátkozni vele.

Kiszúrt labda

Robi új kosárlabdája játék közben kilyukad. Nagyon mérges Tomira, mert szerinte ő tehet az egészről. Panni próbálja Robit nyugtatgatni, majd emlékezteti Robit, hogy aki Isten gyermeke, annak más megoldáshoz kell fordulnia, és nem verheti meg Tomit. Együtt olvassák a Bibliából Isten szavát, és Panni arra biztatja Robit, hogy bátran imádkozzon egy új kosárlabdáért.

Az erdei kunyhó fogságában

Elkezdődik a nyári szünet. Zsu felhívja Lalit telefonon azzal a hírrel, hogy Pista bácsi másnapra erdei kirándulást hirdetett. Majdnem az egész osztály megy, köztük Szandi is, aminek Lali nem nagyon örül, mert Szandi egész évben csúfolta őt azért, mert Bibliaórára jár és hisz Istenben.

Másnap reggel az indulásnál Pista bácsi figyelmezteti a gyerekeket, hogy ne maradjanak le a csoporttól, mert az erdőben könnyen el lehet tévedni. Ha valaki mégis eltévedne, a Visszhang-ösvényen visszatalál a buszhoz.

A városi nyúl tévedése

A történet falun, illetve erdőben játszódik. Kizárólag állatok szerepelnek benne (kutyus, a tyúk, a róka, a kacsa, kiscsirkék és a nyúl).

Ne fald fel, Fáni!

Fáni nagyon aranyos kislány, mindig segít otthon anyukájának, de van egy gyengéje.
Nagyon szereti a hasát. Ha valami finom süti van, nem tud ellenállni neki.

Egyszer volt, hol nem volt Húsvét

Rozi világgá megy, mert nem akar otthon segíteni a húsvéti nagytakarításban. Nagy sebbel-lobbal kiszalad az erdőbe, de ismeretlen helyre téved. Az erdő nem olyan, mint amilyen szokott lenni.  

A kisnyúl és a húsvéti menedék

A tavasz végérvényesen beköszöntött. Megjött a sárgarigó, és vidám dalba kezd. Azaz kezdene, mert kétségbeesetten rohan a fa alatt egy kisnyúl, menekül, mert üldözi a róka. Szélsebesen elrohan, és úgy tűnik, beáll az erdő csendje, amit érdemes madárdallal megtörni, de ekkor lihegve megjelenik a róka, és korgó gyomorral keresi a nyuszikát, majd szimatolva utána rohan. És újra csend, ami a sárgarigót ismét dalra sarkallná, ha nem jelenne meg a farkas, aki a rókát üldözi, és nem akarja szem elől téveszteni, mert korábban már többször becsapta.